موضوعات

آموزش مهارت‌های زندگی ویژه نوجوانان در قالب دوره‌های مجازی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

*دوره سنی :
ثبت‌نام کارگاه‌های مجازی «مهارت‌های زندگی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ویژه نوجوانان ۱۲ تا ۱۷

*زمان ثبت نام :
از 5 تا 15 تیر ماه 99 ادامه خواهد داشت.

*زمان برگزاری دوره : کارگاه‌های ۱۰جلسه‌ای «مهارت‌های زندگی» از ۱۶تیر تا ۲۲شهریور ۱۳۹۹در ساعت‌های ۱۵تا ۱۶، ۱۶تا ۱۷و ۱۸تا ۱۹به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

*محل ثبت نام : برای ثبت‌نام در این کارگاه‌ها به پایگاه مجازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به نشانی kpf.ir مراجعه کنند.

*عناوین مهارت زندگی مورد آموزش :
– مهارت معنویت، مهارت خودباوری، مهارت خوش‌بینی، مهارت شاد بودن، مهارت جرأت‌مندی، مهارت ایجاد روابط مثبت، مهارت امیدوار بودن و مهارت هوش هیجانی، ‌ ۸ کارگاهی‌ است که زیر نظر دپارتمان مهارت‌های زندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

*تعریف هریک از عناوین آموزشی مهارت های زندگی :
1- مهارت معنویت : نوجوانی که در کارگاه «مهارت معنویت» شرکت می‌کند، آموزش می‌بیند که برای آن‌که در سفر زندگی، مطمئن‌تر قدم بردارد به چه ابزار و ویژگی‌هایی نیاز دارد و با استفاده از فعالیت‌های مختلف، ایجاد و استفاده از این ویژگی‌ها را در عمل تمرین و آزمایش می‌کند.

2-مهارت خودباوری : کارگاه «مهارت خودباوری» به نوجوان کمک می‌کند تا خود را بهتر بشناسد، با عوامل تأثیرگذار در خودباوری آشنا شود و با کمک فعالیت‌های متنوع، در عین واقع‌بینی، موفق شود خودباوری‌اش را افزایش دهد.

3- مهارت خوش‌بینی : در کارگاه «مهارت خوش‌بینی» نوجوان یاد می‌گیرد چطور افکارش را شکار کند و پیام‌هایی که به آن داده می‌شود را اصلاح کند تا اسیر دام بدبینی و فاجعه پنداری نشود. علاوه بر این می‌آموزد مسائل را به اجزای کوچکی تبدیل کند که موقت و قابل‌حل هستند.

4- مهارت شاد بودن : نوجوانی که در کارگاه «مهارت شاد بودن» نیز شرکت می‌کند، می‌آموزد که به‌جای منتظر بودن، برای خوشحال کردن خود نقشه بکشد و برای عملی کردن نقشه‌هایش دست‌به‌کار شود.

5- مهارت جرأت‌مندی : در کارگاه «مهارت جرأت‌مندی» نوجوان با سبک‌های رفتاری آشنا می‌شود. یاد می‌گیرد چه طور برای گرفتن حق خود، رفتاری مؤدبانه، پیگیرانه و قاطعانه داشته باشد و با شیوه‌های رد کردن درخواست‌های نامعقول آشنا شود.

6-مهارت ایجاد روابط مثبت : در کارگاه «مهارت ایجاد روابط مثبت» نوجوان یاد می‌گیرد چطور روابطش با دیگران را مدیریت کند که هم برای خودش و هم برای طرف مقابل پیامدهای مثبت داشته باشد.

7- مهارت امیدوار بودن : در کارگاه «مهارت امیدوار بودن» نوجوان به کمک فعالیت‌های متنوع و هیجان‌انگیز با راه‌کارهای انتخاب هدف مناسب آشنا می‌شود و می‌آموزد چه طور با برنامه‌ریزی آرزوهای خود را به اهدافی دست‌یافتنی تبدیل کند.

8- مهارت هوش هیجانی : دوره «مهارت هوش هیجانی» به نوجوان کمک می‌کند تا با هیجان‌های خود آشنا و دوست شود و بتواند با آن‌ها به بهترین وجه کنار بیاید.

—————————————————————————————————————–
به نقل از : گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش
انتخاب مطلب ، عنوان بندی و ویرایش توسط : دفتر مشاوره موسسه فرهنگی دانش ( ج . ابراهیمی )

دیدگاه‌های این مطلب

دیدگاه‌ خود را بنویسید