مهر بوی مهربانی می دهد…
این جمله رو درهای کلاسی از اول سال تحصیلی زیاد دیدیدم و یه جورایی جزء خاطره های امسالمون شده. واقعا که این مهری ها مهربانن. ماهم خواستیم تا یه جور این مهربونیشون رو جبران کنیم. گفتیم چیکار کنیم چیکار نکنیم یاد یکی از حدیث های قشنگ امام عزیزمون امام سجاد(ع) افتادم که فرموده بودند اگه می خواین کسی رو خوشحال کنید تولدش رو بهش تبریک بگین!!!
عجب ایده خوبی… این شد که ما هم یه جشن تولد کوچیک برای اونایی که تو ماه مهر بدنیا اومده بودن گرفتیم. اولش یه کلیپ قشنگ که با کارتون مورچه و مورچه خوار شروع می شد و با عکس های الانشون ادامه پیدا می کرد. آخر کلیپم یه مسابقه از عکسای دوران بچگیشون گذاشتیم تا ببینیم دوستاشون می تونن تشخیص بدن اینا کی هستن یا نه.
خیلی خندیدیم. شادی برنامه با معرفی خودشون و تیم و غذای مورد علاقشون و … ادامه پیدا کرد. البته بعضی زرنگ ها هم از فرصت تیریبون و میکروفون بدست شدن نهایت استفاده مفید رو کردن و تبلیغ شورای دانش آموزی خودشون رو همونجا انجام دادن!
مسابقه جذاب شلوار هم که معرف حضور همتون هست. این برنامه شاد با پذیرایی دوستان مهر ماهی تموم شد. یه لوح تولد هم به همشون یادگاری از طرف مدرسه میدیم.
و بالاخره عکس یادگاری با متولدین ماه مهر :
ایشالا صد ساله شن… نه. صد و بیست ساله شن… نه. صد و بیست سال کمه! ایشالا زنده باشن
شاد باشید – واسعی








یک پاسخ
خیلی خوب بود ممنونم