دانش آموزان پایه هفتم در روز 20 تیرماه به عنوان روزآشنایی در مدرسه حضور پیدا کردند.
آن روز با آشنایی معلمین ریاضی و علوم، تعیین سطح زبان و همچنین توجیه درباره آداب دانش آموزی مدرسه دانش توسط معلم راهنما سپری شد.

اما سال تحصیلی پایه هفتم از اول مرداد ماه شروع شد، دوره ای یک ماهه که دانش آموزان سه روز در هفته کلاس داشتند، که یک روز آن (دوشنبه ها) به صورت حضوری و دو روز دیگر به صورت آنلاین برگزار شد، دروسی که در دوره تابستانی به آنان پرداخته شد عبارت بودند از: ریاضی، علوم، زبان، رایانه، فناوری و ورزش.
در این دوره یک ماهه آقای فلاح به عنوان معلم ریاضی، آقای صالحی راد به عنوان معلم علوم، آقایان طیبی و پورهاشمی به عنوان معلمین زبان و آقای امینیان معلم رایانه، آقایان صادقی و لطف آبادی معلم فناوری و آقای بنایی معلم ورزش بودند.
در طول دوره تابستان جهت ارزیابی دانش آموزان در دو نوبت در درس ریاضی و یک نوبت در درس علوم آزمون کتبی گرفته شد.
همچنین کلاس های مهارتی پایتون، فوتوشاپ، طراحی وب، رباتیک، بازی سازی آنریل به صورت آنلاین برگزار شد.
در نهایت نیز کلاس های تابستانی را با یک روز جذاب وبه یادماندنی در مجموعه فرهنگی ورزشی آفتاب به پایان رساندیم.
به امید دیدار
۰ دیدگاه