رمز سزار

رمزنگاری

رمزنگاری دانشی است که به ما کمک می کند که یک کلمه یا جمله را تبدیل به عکس یا حروفی کنیم که معنا ندهند ولی با استفاده از رمز های مختلف قابل حل کردن باشند .

در این نشریه می خواهم که درباره ی ساده ترین رمز که رمز سزار است توضیح کوتاهی بدهم و در آخر چند مثال از این رمز ها بزنم .

رمز سزار توسط آقای ژولیوس سزار برای اولین بار درست شد و پس از درست کردنش این رمز خیلی معروف شد به طوری که در سال ۱۹۱۵ در ارتباطات نظامی استفاده شده‌است. ارتش روسیه از آن به عنوان جایگزینی برای سیستم‌های پیچیده‌تر که یادگیری آن‌ها برای لشگریان دشوار بود، استفاده می‌کرد.

این رمز این گونه است که در آن هر حرف در یک متن با حرف دیگری با فاصله‌ای ثابت در الفبا جایگزین می‌شود. به این فاصلهٔ ثابت «مقدار انتقال» گفته می‌شود. این رمز فقط با حروف انگلیسی ممکن است . برای مثال همان طور که در عکس پایین می بینید مقدار انتقال این رمز در این مثال سه است یعنی حرف A به حرف D تبدیل می شود و حرف B به E , حرف C به F تا حرف Z که به C تبدیل می شود .

الان می خواهم که چند معما طراحی کنم و شما باید با استفاده از تکنیک رمزنگاری سزار جمله ی اولیه را بیابید. (توجه داشته باشید که مقدار انتقال همه ی رمز ها یکسان نیست و جمله ها به انگلیسی هستند )

Oek zkij kiut q squiqh syfxuh

?Zv doha ohcl fvb slhyua myvt aopz dypapun aoha P kpk

?Fq aqw nkmg vq wug ecgugt ekrjgtu

مطالب مرتبط

شب یلدا

شب یلدا

ما ایرانیان هر ساله در تاریخ 30 آذر جشنی به یاد ماندنی در کنار خانواده و دوستانمان می گیریم.تاریخ شب یلدا:نام این جشن یلدا است شاید تا به حال برایتان سوال پیش امده باشد که: مبدا...

معمای ورزشی

معمای ورزشی

سلام در این نشریه می خواهم درباره ی چند بازیکن در دو رشته ی بسکتبال و فوتبال توضیح بدهم و شما هم باید با توجه به توضیحات داده شده این بازیکن را تشخیص دهید . هر چه جلو تر می روید...

0 دیدگاه

0 دیدگاه

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *