آیندهسازان را در آغوش بگیریم، با کانون احسان، فردای بینظیری داریم!
یکی از زیر مجموعه های مجموعه بزرگ دانش ، خیریه کانون احسان دانش می باشد .
کانون احسان، هر ساله کمک های فراوانی از جمله :کمک مالی به خانواده های کم برخوردار، کمک پزشکی به خانواده ها، کمک جهت خرید نوشت افزار برای دانش آموزان کم برخوردار، کمک جهت تهیه پوشاک مناسب، تهیه ارزاق مورد نیاز خانواده ها در مواقع مناسبتی ( عید نوروز ، ماه رمضان ) و … جمع آوری و اهدا می کند .
همیاران کانون احسان دانش
تا سال گذشته (۱۴۰۲) ، روال بر این بود که با برگزاری جشن ها یا رویداد های مختلف مانند ؛ برگزاری بازارچه خیریه ، برگزاری اردؤ هیجانی با بازی های جذاب و متفاوت ، طراحی سرگرمی های مختلف در عید نوروز و یا ایجاد فراخوان سعی داشتیم که کمک های مالی جهت دستیابی به این عمل خیرخواهانه را انجام دهیم.
امسال با تدبیر و تصمیم گیری هیئت اندیشه ورز (اتاق فکر) کانون احسان دانش، با هدف افزایش همدلی (که یکی از مهم ترین هوش های اخلاقی مورد توجه جهت رشد و پرورش در همه ی پایه های مدرسه دانش می باشد) قرار بر این شد که علاوه بر برگزاری رویداد های مذکور، از هر کلاس ۲ نفر (یک نفر به عنوان نماینده اصلی و یک نفر دیگر به عنوان معاون) انتخاب شوند تا علاوه بر ارائه نظرات جدید و نوآورانه، راحت تر بتوانند مسائل کانون را به گوش همکلاسی هایشان برسانند تا از این طریق بتوانیم این کمک های خیرخواهانه را به طور مستمر در طول سال تحصیلی نیز پیگیری و انجام دهیم.
هر ماه نیز، با حضور جناب آقای گودرزی (مدیریت محترم مدرسه)، جناب آقای نورعلی (مسئول کانون احسان)، جناب آقای مهدی زاده (کمک مسئول کانون احسان) و نمایندگان کلاس ها، در روز های دوشنبه جلسه ای در دفتر مدیریت برگزار خواهد شد. (برای اطلاع از خلاصه مسائل مطرح شده، می توانید به بخش نشریه دانش آموزی وبسایت مدرسه دانش مراجعه فرمائید. )
جلسه معارفه کانون احسان دانش در روز چهارشنبه، ۱۶ آبان ماه برگزار شد .
در این جلسه اهداف اصلی کانون بیان شد، نمایندگان خود را معرفی کردند و قرار شد برای جلسه بعدی، تمام نمایندگان، راجع به ایده های جدید برای کمک به نیازمندان فکر کنند و نظرات خود را بیان کنند.
اولین جلسه رسمی کانون احسان دانش، در روز دوشنبه، ۲۱ آبان ماه برگزار شد .
در این جلسه، تمامی نمایندگان، نظرات و ایده های خود را مطرح کردند؛ که در ادامه خلاصه ای از آن ها بیان می شود:
آقای ابن تراب ( نماینده پایه هفتم ) :کمک به دانش آموزان کم برخوردار که ترک تحصیل کردند
آقای احمد زاده ( نماینده پایه هفتم ) :دریافت کمک از والدین پزشک دانش آموران جهت ارائه خدمات پزشکی-درمانی به نیازمندان، تهیه و ارائه گزارشات و پوشش خبری مناسب از برنامه ها جهت همراه کردن اولیا و دانش آموزان
آقای سید سام دادور ( نماینده پایه هفتم): کمک به تامین ابزار و وسایل کسب و کار ها و یا هنرجوها (مثل ابزار موسیقی و …)
آقای محمودی ( نماینده پایه هشتم ): کمک به بچه های کم برخوردار جهت رشد استعداد های هنری، فرهنگی، ورزشی و … و بورسیه کردن آنان در حوزه های مختلف هنری، فرهنگی، ورزشی و … .
آقای شایان دادور ( نماینده پایه هشتم ): قبول نذر اولیا در مسئله پخت غذا و کمک به توزیع آن از بستر کانون احسان دانش و کمک برای جمع آوری پوشاک مناسب
آقای فتحعلیان ( نماینده پایه هشتم ): معاینه و تحت پوشش بیمه قراردادن خانواده های کم برخوردار ـ توزیع مواد غذایی میان آنان
در اینجا، جناب آقای نورعلی به تجریه برگزاری اردو های جهادی پزشکی که در سطح کشور اجرا می شود اشاره کردند، در این اردو ها می توان ویزیت و معاینه اولیه را به صورت رایگان انجام داد و همین امر می تواند باعث جلوگیری از آسیب ها و صدمات بیشتر به خانواده ها شود.
آقای افتخارنیا ( نماینده پایه نهم ): شناسایی دانش آموزانی که در مدرسه خودمان نیاز به کمک درسی بیشتری دارند و کمک به آن ها از طریق دانش آموزان کوشا و مستعد ـ کمک به بهبود روند درسی کودکان کار و کم برخوردار
در اینجا ، جناب آقای گودرزی به امکان برگزاری این کلاس ها به صورت برخط و استفاده از زیرساخت و بستر مدرسه دانش نیز اشاره کردند.
آقای هندوئی ( نماینده پایه نهم ): تجهیز کتابخانه، وسایل پزشکی و وسایل آموزشی مدارس در مناطق کم برخوردار و شناسایی دانش آموزان مستعد کم برخوردار جهت معرفی به مدارس نمونه (بورسیه) در محل زندگی خودشان
آقای گودرزی فرمودند که برخی امکانات اولیه مثل دروازه، ویدئو پروژکتور و … در برخی مدارس وجود ندارد که ما می توانیم از وسایل مازادی که در مدرسه خودمان داریم و گاهی با یک تعمیرات جزئی، آن وسایل را در اختیار مدارسی که ذکر شد بگذاریم.
آقای رهنما آذر ( نماینده پایه نهم ): مدیریت صحیح مبالغ دریافتی و ارزاق ارسالی به مناطق کم برخوردار
آقای حکم آبادی ( نماینده پایه نهم ): اهدا وسایل موجود و سالم اما بلااستفاده مدرسه دانش به مدارس کم برخوردار، جمع آوری لوازم تحریر و … و تجهیز مهدکودک های مناطق کم برخوردار
آقای نزاکتی ( نماینده پایه نهم ): افزایش تعداد خانواده های تحت پوشش جهت کمک های درمانی و آموزشی
در ادامه جلسه پس از شنیدن نظرات دانش آموزان، طوفان فکری میان نظرات مطرح شده شکل گرفت و ایده های قبلی را تکمیل کرد، نظراتی مثل:
مشارکت در پخت و پز و نذر خانواده های دانش آموزان و توزیع آن در میان نیازمندان سطح محل و منطقه خودمان (کارتن خواب ها، کودکان کار و …)
در تکمیل طرح بورسیه کردن افراد کم برخوردار مطرح شد که می توان از ظرفیت ها و پتانسیل های مدرسه نیز در جهت پیشبرد این هدف نیز بهره گرفت، به طور مثال می توان از مربیان ورزشی مدرسه دانش درخواست کنیم تا یک اردوی استعدادیابی ورزشی در میان کانون ها و تشکلات فرهنگی همین منطقه برگزار کنند و افراد مستعد در حوزه های مختلف ورزشی اعم از فوتبال، والیبال، بسکتبال و … زیر نظر مربیان مدرسه دانش آموزش ببیند و بورسیه شوند، که این امر نیز موجب هم افزایی و ارتباط موثر با کانون های فرهنگی در سطح محل نیز می گردد.
برگزاری پویش های مختلف در ایام خاص، پویش هایی نظیر: اهدای اسباب بازی، اهدای دارو های مازاد در خانه ها و …
برگزاری جشنواره های موسیقی به بهانه شاد کردن دل عزیزانمان در محل ها گوناگون مثل خانه سالمندان، خانه جانبازان، کودکان سرطانی خیریه محک، محل های کم برخوردار جنوب تهران و…
کمک از فارغ تحصیلان دانش جهت هم افزایی در فعالیت های خیرخواهانه
راه اندازی قرض الحسنه دانش با هدف کمک مالی و دست گیری عزتمندانه از نیازمندان
پس از آن جناب آقای جواهری عضو هیئت مدیره و موسس مدرسه دانش در جمع دانش آموزان حاضر شدند و از تجربیات قریب به 30 سال کانون احسان دانش و ثمرات آن برای مجموعه و زندگی شخصی خودشان مباحثی را مطرح فرمودند.
در نهایت قرار شد جهت رسیدگی بهتر به امور و ایده پردازی بهتر و کار متمرکزتر، دانش آموزان را کارگروه های متفاوت ؛تقسیم بندی شوند؛ این کارگروه های عبارتند از:
کارگروه پزشکی – درمانی
کارگروه فرهنگی – آموزشی
کارگروه اغذیه و پوشاک
کارگروه پشتیبانی مالی و پولی
ان شاءالله که بتوانیم با کمک یکدیگر ، گره ای از مشکلات خانواده های نیازمند را بگشاییم .
دست به دست هم دهیم به مهر، میهن خویش را کنیم آباد
به امید خدا ، جلسه دوم همیاران کانون احسان دانش در تاریخ ۲۹ آبان برگزار خواهد شد .
بسیار عالی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻