جلسه اهدا کارنامه و هم اندیشی پایه نهم با موضوع آینده شغلی روز شنبه مورخ 6/9/1395 برگزار شد.
در این جلسه ابتدا جناب آقای محمدی به موضوع هویت شغلی و تلاش و جستجو در رابطه با آن پرداختند و سپس با گرفتن تستی از دانش آموزان و اولیا در زمینه هوش های چندگانه از آن ها خواستند نتایج تست خود را بررسی کنند نتایجی که برای دانش آموزان بسیار جالب بود
آقای محمدی در رابطه با هوش های چندگانه فیلمی نمایش دادند و سپس به ارتباط بین هوش های چندگانه و انتخاب شغل پرداختند.
در ادامه جناب آقای گودرزی در رابطه با تلاش برای خودشناسی و علاقه و درآمد در رابطه با شغل آینده از دانش آموزان سوال کردند که آیا علاقه مهمتر است یا درآمد؟
آبتین معین الدینی ، باقری ، نیک رو معتقد بودند درآمد و کاویان زندیه و محمد مهدی زیرراهی و احمدیان علاقه را مهمتر می دانستند.
در این رابطه سرکار خانم کلباسی با بیان تجربه خود که علاقه ایشان به رشته حقوق باعث شد دفتر مدیریت بیمه خود را با وجود درآمد بالا جمع کنند و به تحصیل در رشته حقوق بعد از چندین سال بپردازند علاقه را در انتخاب شغل مهم دانستند.
سرکارخانم آذری با مثال پسر بزرگ خود که رشته عمران را به جای مکانیک و از روی علاقه انتخاب کردند ولی چندی بعد علاقه ای مانند قبل برایش وجود نداشت در بحث مشارکت نمودند.
جناب آقای زیرراهی معتقد بودند علاقه و لذت بردن از کار باعث پیشرفت و درآمد می شود درست نظری که دانش آموز حمید کریمیان داشت و کاویان زندیه هم موافق بود
سرکار خانم مرادی معتقد بودند شناخت خود رشته مهمترین موضوع در انتخاب آن رشته است.
دانش آموز ایمان آذری علاقه را خیلی مهم می دانست و با نظر هم کلاسی خود حمید کریمیان که علاقه باعث پیشرفت و در نهایت درآمد می شود موافق بود
البته یکی از نکات مهم را هم سرکار خانم زندیه عنوان کردند که متاسفانه سدی مانند کنکور باعث شده خیلی از دانش آموزان علاقه خود را کنار بگذارند و هر رشته ای که قبول می شوند را انتخاب کنند.
سرکار خانم طهرانی زاده هم در رابطه با تجربه شغلی سورنا و اینکه او در تابستان شغل پدر خود را تجربه کرده است نظرات خود را بیان کردند.
جناب آقای محمدی هم در مورد آی کیو و توانایی هر فرد در بحث مشارکت داشتند.
جناب دکتر طاهرخانی هم معتقد بودند نباید به بچه ها استرس داد که اگر رشته بالایی قبول نشدند احساس کنند که شکست خورده اند، بچه ها باید مشکلات هر شغل را خوب بدانند و برای موفقیت و قبول شدن در رشته های خوب تلاش زیادی هم بکنند.
در پایان جلسه هم جناب گودرزی با بیان نکات آموزشی اولیا را برای دریافت کارنامه راهنمایی کردند
در پایان و با وجود تمامی نظرات امیدواریم همه ی دانش آموزان با انتخابی مناسب آینده خوب و موفقیت آمیزی داشته باشند.











۰ دیدگاه