سوال:
سلام آقای ابراهیمی
بنده سال ۸۳ دیپلم انسانی گرفتم و دوره ی پیش دانشگاهی را نگذراندم. در دانشگاه علمی کاربردی قبول شدم و اکنون دارای مدرک کارشناسی مدیریت هستم. حال قصد شرکت در آزمون سراسری گروه تجربی را دارم.
سوال اول: آیا شرط معدل برای من که قبل از سال ۸۴ دیپلم گرفته ام لحاظ میشود؟
سوال دوم: آیا باید دوره ی پیش تجربی را بگذرانم؟
سوال سوم: اگر جواب سوال دوم مثبت است چه دروسی را باید بگذرانم؟
سوال چهارم: به نظر شما باید چه راهکاری به کار ببندم که شانس قبولی من در رشته پزشکی بیشتر شود؟
سوال پنجم؟ آیا میتوانم به این مهم دست یابم؟
لطفا مرا به طور کامل راهنمایی کنید شدیدا به راهنمایی شما نیاز دارم
با تشکر فراوان
( فرستاده شده در ۱۳۹۲/۰۶/۲۱ در ۹:۰۳ ب.ظ توسط: رضا)
پاسخ:
به نام خدا
وبا سلام
پاسخ سوال اول – دوم – سوم شما در پست “پاسخ به سوالات “موجود است (پاسخ به سوال عمومی شماره ۲۸ – اختصاصی شماره ۲۸ – عمومی شماره ۲۵ – اختصاصی شماره ۲۵ ) آن ها را بخوانید.
برای پاسخ به سوال چهارم و پنجم؛ چون اطلاعات و مسائل بیشتری باید بررسی و تجزیه و تحلیل شود، بنابراین در یک جلسه مشاوره تخصصی می توان به راه کار های روشن و مفیدی دست یافت.
با آرزوی موفقیت بیشتر برای شما.
مرکزمشاوره موسسه فرهنگی دانش
2 دیدگاه دربارهٔ «پاسخ سوال( اختصاصی شماره 56) تصمیم شرکت مجدد در کنکور سراسری با داشتن کارشناسی مدیریت!!!؟»
سلام.خسته نباشین.
ببخشید یه سوالی از خدمتتون داشتم.
من ترم آخر کارشناسی مهندسی کامپیوتر – سخت افزار شبانه هستم. خودم میخوام که برا کنکور 94 تجربی برا پزشکی شرکت کنم ولی خانواده ام مخالفن و میگن الآن همه فوق لیسانس دارن و ارشدتو بگیر بعد برو پزشکی… منم میگم وقتی علاقه ای ندارم وقتی نمیخوام ادامه بدم چرا 2-3 سال عمرمو هدر بدم؟؟؟
متاسفانه راضی نمیشن. من اگه ارشد روزانه برم ، میتونم اون زمانی که کنکور تجربی میدم ، پزشکی روزانه برم یا در صورت قبولی تو رشته پزشکی روزانه باید شهریه مثل بین الملل بدم ؟؟؟
اگر امکانش هست هم در مورد این که میتونم بعد کارشناسی شبانه ، پزشکی روزانه برم و
هم در مورد این که میتونم بعد ارشد روزانه ، پزشکی روزانه برم ، بهم بگین…
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنین.
به نام خدا
وبا سلام
پاسخ اول) بحث هدایت تحصیلی وشغلی:
مهمتر از همه باید تکلیف خود با رشته تحصیلی خود مشخص کرده و از این شاخه به آن شاخه پریدن، هدر دادن سرمایه های خود به خصوص عمر ارزشمندی است که جبران ناپذیراست لذا باید براساس معیار ها و ملاک های علمی مثل سنجش استعداد، سنجش علاقه و رغبت، تحلیل درست و منطقی از شرایط شغلی و اجتماعی، رشته مورد نظرومسیر تحصیلی و شغلی خود را مشخص نموده وبعد اقدام نمایید. به خصوص اینکه آماده شدن برای کنکور رشته پزشکی سخت و مشکل و ادامه تحصیل در دوره دانشگاه نیز به دلیل طول مدت تحصیل و محتوای درسی آن، داشوارتراز دوره آمادگی کنکور خواهدبود و همچنین؛ تحمل شرایط شغلی آن نیز کارهر کسی نیست.
برای این موضوع باید حتما از مشاوره های تخصصی هدایت تحصیلی و شغلی بهره بگیرید.
پاسخ دوم) امکان ادامه تحصیل رایگان در رشته پزشکی با تحصیل قبلی در دوره شبانه :
چون دوره قبلی تحصیلی شما در دوره شبانه بوده است پس در صورت پذیرش نوبت بعدی در دوره روزانه، براساس آیین نامه موجود سازمان سنجش ، شما اجازه یک نوبت استفاده از تحصیلی رایگاه را دارید.
*** استناد ما به متن دفترچه راهنمای ثبت نام وشرکت درآزمون سراسری، دربخش شرایط اختصاصی، قسمت “و” صفحه ۵ می باشد که آمده است:
” با توجه به محدودیت امکانات دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی،ولزوم توزیع عادلانه فرصت ها موجود بین تمامی متقاضیان … اگربرای مقطع تحصیلی روزانه ای که متقاضی آن هستند(مثلا کارشناسی) قبلا در دانشگاه های دولتی به صورت رایگان، تحصیل کرده و آن را به اتمام رسانیده اند، مجددا بخواهند تحصیل کنند، در زمان ثبت نام یا باید متقاضی دوره شبانه باشند و یا در صورت قبولی مجدد در دوره روزانه، می توانند با پرداخت شهریه دوره شبانه، در همان دوره روزانه ای که قبول شده اند، ادامه تحصیل دهند.”
البته این قانون اجازه دوبار پذیرش در دانشگاه، فقط مختص دانشگا ههای دولتی و شامل سایر دانشگاهها نمی شود.
پاسخ سوم)امکان ادامه تحصیل نوبت دوم به صورت رایگان در رشته پزشکی، با وجود تحصیل نوبت اول رایگان در دوره روزانه در دوره کارشناسی ارشد:
به متن آیین نامه ای که در بالا آمده است توجه کنید. “…اگربرای مقطع تحصیلی روزانه ای که متقاضی آن هستند(مثلا کارشناسی ارشد)…” بنابراین اگر شما در نوبت اول پذیرش در کنکور سراسری در فوق لیسانس( کارشناسی ارشد) در رشته ای قبول شوید، پس در نوبت دوم پذیرش، چون پزشکی در دوره عمومی از لحاظ مدرک تحصیلی فوق لیسانس( کارشناسی ارشد) محسوب می شود،پس امکان استفاده از تحصیل رایگان برای شما وجود ندارد.
پاسخ چهارم) آمادگی برای کنکور تجربی:
اگر بخواهید در کنکور سراسری شرکت کنید، باید خود را برای آزمون گروه تجربی آماده کنید! این آمادگی برای شما که تغییر مسیر تحصیلی دارید آسان نیست و تلاش و زحمت زیادی را می طلبد!
***** توضیحات بیشتر مارا در ذیل همین صفحه ای که سوال خود را مطرح کرده اید(در پاسخ به سوالات کاربران) و نیز در پست “پاسخ به سوالات عمومی و اختصاصی” آورده ایم، با دقت و حوصله بخوانید و در صورت سوال و ابهامی، فقط از طریق تماس تلفنی جویا شوید.( نحوه تماس در نوار مشکی بالای سایت موجود است)
با آرزوی سلامتی و سعادتمندی برای شما