موضوعات

مهارت های زندگی ( 10 ) / اهداف (قسمت دوم: تقویت اعتماد به نفس ؛ بخش سوم : را ههای تقویت اعتماد به نفس4)

اعتماد-به-نفس

«« انعطاف برای اصلاح مسیر ، اولین گام را پرتوان بردارید ، تقویت روحیه استقلال ، رعایت تعادل ، قیافه مسلط ، مثبت اندیشی ، جلوگیری ازتنبلی با برنامه ریزی روزانه ، درس از شکست ها به جای سرزنش ، توقع بیش از حد ” نه ” ، رعایت تعادل در تواضع ، از عناوین مهم دیگری است برای تمرین به منظور کسب و یا بازسازی اعتماد به نفس. »»

مبحث: فرهنگی پرورشی
عنوان اصلی: مهارت های زندگی
عنوان فرعی: اهداف مهارت های زندگی
عنوان فرعی تر : تقویت اعتماد به نفس ( ادامه را ههای تقویت اعتماد به نفس – 4 )

21- انعطاف برای اصلاح مسیر:
هر جایی از مسیر زندگیتان كه هستید، اگر متوجه شده اید جهت یابی درستی انجام نداده اید و نیاز به تغییر مسیر دارید، پس از حصول اطمینان از صحت مسیر جدید، بدون تأسف و درنگ از خود انعطاف نشان دهید و راه و روشی را برگزینید كه سبب بهتر شدن نتیجه غایی شما و میانبری برای رسیدن به هدفتان باشد.

۲۲- اولین گام ؛ پرتوان:
اگر می خواهید حركت نوینی را در زندگی آغاز كنید، پس از تحقیق و جمع آوری اطلاعات موثق، اولین گام را پرتوان بردارید و تردید را از خود دور كنید.

۲۳- تقویت روحیه استقلال:
فرزندان خود را از كودكی به مستقل بودن تشویق كنید و با دادن مسئولیت های متناسب با سن آنان، روحیه استقلال و خودباوری آنها را شكوفا سازید.

۲۴-رعایت تعادل:
در هر كاری تعادل را حفظ كنید و از افراط و تفریط بپرهیزید، چون هر كدام می توانند به اندازه دیگری عاملی جهت شكست شما به حساب آیند.

۲۵- قیافه مسلط :
همیشه خوش ژست و پرانرژی باشید. حتی در لحظات بحرانی بر خود مسلط باشید و قیافه انسان های شكست خورده را به خود نگیرید.

۲۶- مثبت اندیشی :
اندیشه های امروز شما، فردای شما را خواهد ساخت، پس همیشه مثبت اندیش باشید و ضمن انجام فعالیت های لازم خود را برنده تلقی كنید.

۲۷- جلوگیری ازتنبلی؛ برنامه ریزی روزانه:
گاهی تنبلی در انجام وظایف روزمره باعث می شود در برنامه های زندگی مان خلل ایجاد شود و عقب بمانیم. برای جلوگیری از این معضل، برنامه روزانه ای برای خود تهیه كنید و بر حسب اولویت، موارد را در آن درج نمایید و سعی كنید در طی روز آنها را به انجام برسانید.

۲۸- درس از شکست ها به جای سرزنش:
هر شكستی را پلی به سوی موفقیت قلمداد كنید. از اشتباهات خود درس بگیرید و به جای سرزنش كردن خود یا دیگران، دنبال راه حل مناسبی جهت تغییر شرایط باشید و توجه داشته باشید از تكرار مجدد آن اشتباهات، خودداری كنید.

۲۹- توقع بیش از حد ” نه ” :
«همه چیز را همگان دانند» ، اگر این جمله زیبای سقراط را به خاطر داشته باشید، توقع بیش از حد از خودتان یا دیگران نخواهید داشت.

۳۰- رعایت تعادل در تواضع:
بر همگان مسلم است تواضع، صفت بسیار نیك و پسندیده ای است. اما تواضع را با خوار و حقیر شمردن خود اشتباه نگیرید و خود را بی ارزش جلوه ندهید.

——————————————————————————————————————– به نقل از مجله اینترنتی دلگرم( عنوان بندی شرح تمرینات و با قدری اصلاح )

دیدگاه‌های این مطلب