اجرای دو طرح مشکات در خصوص آموزش مهارتهای ارتباطی به دختران دانشآموز و طرح بشری آموزش بهداشت بلوغ
طرح مشکات والدین ،دانش آموز و مربیان را تحت پوشش قرار میدهد.
طرح بشری برای دانشآموزان دختر دوره اول متوسطه در مدارس شبانهروزی مناطق محروم برای بهبود وضعیت آموزشی و بهداشتی دانشآموزان دختر در سراسر استانهای کشور همه ساله اجرا میشود. در ای
ن خصوص بسته های بهداشتی نیز به دانش آموزان دختر اهدا می گردد.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح مشکات در خصوص آموزش مهارتهای ارتباطی به دختران دانشآموز و طرح بشری آموزش بهداشت بلوغ است که با مشارکت وزارت بهداشت خصوصاً در روستاها و مناطق محروم اجرا میشود.
به گزارش پارس نیوز، مهناز احمدی مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش، در خصوص مهمترین برنامههای دفتر امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: از جمله طرحهایی که اجرا شده شامل «بُشری» و «مشکات» است.
وی ادامه داد: طرح بشری در خصوص آموزش مهارتهای ارتباطی به دختران دانشآموز بوده و طرح مشکات آموزش بهداشت بلوغ است که با مشارکت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با همکاری نیروهای آنها خصوصاً در روستاها و مناطق محروم اجرا میشود.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: به همراه تهیه بستههای آموزشی برای دانشآموزان محروم که در مدارس شبانهروزی تحصیل میکنند، پکیج بهداشتی نیز به آنها میدهند و آموزش بهداشت بلوغ نیز داده میشود.
وی بیان داشت: در طرح آموزش مهارتهای ارتباطی به این نتیجه رسیدیم که لازم است کاری کنیم دانشآموزان، معلمان و خانوادهها حرف یکدیگر را بفهمند؛ الان خیلیها نگرانند و ابراز میکنند انگار نسل جوان و دختران در ارتباط با خانوادهها حرف یکدیگر را متوجه نمیشوند.
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش مهارت ارتباطی در قالب مهارتهای سه گانه است،افزود: این مربوط به سالهای قبل است که ما مقداری آن را گسترده کردهایم و آموزش به دانشآموز، والدین و معلمان در دستور کار است و این سه گروه با یک مدرس در زمانهای مختلف یک مبحث را ارائه میدهند.
وی گفت:برای نمونه اگر قرار باشد در مهارتهای ارتباطی، مهارت خوب شنیدن و خوب صحبت کردن آموزش داده شود، تنها به دانشآموزان گفته نمیشود بلکه به معلمان و اولیا نیز گفته میشود.
لازم به توضیح است که؛
طرح مشکات با نظرسنجی دانش آموزان انجام میشود، دانش آموزان پیشنهادات و نیازهای خود را نوشته و در صندوق سبزی که در تمام مدارس وجود دارد قرار میدهند، مدیران با مطالعه ی نوشته های دانش آموزان به نیازهای آنان پی برده ومشخص می گردد دانش آموزان در چه زمینه هایی نیاز به کارگاه مهارتی دارند.
آخرین دیدگاهها