موضوعات

شکوفایی استعداد ها و ایجاد نشاط در دانش آموزان؛ از نـتــــــــــایـــــــــــــج بــــرگــــــزاری جـــشــنـــــــــواره هاسـت.

– مهم‌ترین مؤلفه جشنواره دختران امروز، خانواده، گذر از کرونا تقویت مهارت‌های زندگی است.

 

– با توجه به اینکه یکی از مفاهیم پراهمیت، پرورش دانش‌آموزان است بنابراین باید از زوایای متفاوتی بر روی پرورش ‌کار کرد. لذا از طریق برگزاری چنین جشنواره‌هایی تفکر دانش‌آموز به سمت موضوعات جدید جذب می‌شود و درنهایت منجر به شکوفایی استعدادها و ایجاد نشاط در دانش‌آموزان خواهد شد.

 

– آموزش فرایندی یک‌طرفه نیست بلکه باید به شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های مخاطب در آموزش توجه ویژه داشته باشیم.

 

– اگر نتوانیم به دختران امروز بها دهیم تا احساسات درونی خود را شکوفا کنند نه‌تنها استعدادهایشان را محدود کرده‌ایم بلکه باعث سرخوردگی دختران می‌شویم.

 

– برگزاری چنین جشنواره‌هایی فرصتی برای طرح مطالبات دانش‌آموزان به‌ویژه دانش‌آموزان دختر است. در شرایط کرونا این مسئله اهمیت بیشتری پیدا می‌کند چراکه علاوه بر جنگ اقتصادی و جنگ با کرونا ، شاهد جنگ روانی نیز هستیم بنابراین باید به خواسته‌ها، مطالبات و نیازهای نسل جدید توجه ویژه‌ای داشت.

 

– این جشنواره فرصت خوبی است تا در مباحث مهارت زندگی، گفت‌وگوی بین نسلی و گفت‌وگوی ملی خانواده نیز مؤثر باشد. لذا امیدواریم این جشنواره به‌صورت فراگیر ادامه پیدا کند.

 

– معاونت امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری تفاهم‌نامه‌هایی را با وزارت آموزش‌وپرورش دارد و ابعاد متفاوتی مانند پیشبرد مهارت‌های زندگی، تقویت مهارت‌های مشارکت‌پذیری دانش‌آموزان را دنبال می‌کند و جشنواره دختران امروز تنها یکی از ابعاد این تفاهم‌نامه‌ها به‌حساب می‌‌آید. این معاونت سعی داشته است در این جشنواره بر روی مهارت‌های زندگی تأکید داشته باشد.

دانلود کنید »»» متن شیوه نامه اجرایی اولین جشنواره فرهنگی هنری دختران امروز 

—————————————————————————————
معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری در آیین افتتاح جشنواره دختران امروز، خانواده، گذر از کرونا / گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش ( انتخاب و ویرایش تویط دفتر مشاوره موسسه فرهنگی دانش- ج. ابراهیمی) 

دیدگاه‌های این مطلب

دیدگاه‌ خود را بنویسید