پرورشیگالری

ما ملت امام حسینیم

شهید حاج قاسم سلیمانی ۲۰ اسفندماه سال ۱۳۳۵ در روستای قنات ملک از توابع رابر کرمان در یک خانواده کارگری چشم به جهان گشود. ۱۱ سال بیشتر نداشت که پس از پایان تحصیلات ابتدایی به کرمان رفت. پس از اخذ دیپلم به شغل بنایی مشغول شد و بعدها فعالیت خود را به عنوان پیمانکار در اداره آب کرمان آغاز کرد.

 

زندگی نامه شهید سردارحاج قاسم سلیمانی 

آغاز دفاع مقدس هنگامی که عراق در سال ۱۳۵۹ به ایران حمله کرد، حاج قاسم سلیمانی چندین گردان از کرمان را آموزش داد و به همراه آن‌ها راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شد. او حتی در دوره‌ای فرماندهی سپاه آذربایجان غربی را نیز برعهده داشت. با خاتمه یافتن شورش کردها به کرمان بازگشت و فرمانده پادگان قدس سپاه کرمان شد.
وضعیت ازدواج و همسر سردار قاسم سلیمانی و فرزندانوی در سنین جوانی ازدواج کرد و دوفرزند پسر به نام های حسین و محمدرضا و سه فرزنددختر به نام های زینب و فاطمه و نرگس(نرجس) داشت.
تاسیس لشکر ثارالله و نخستین فرمانده این لشکراواخر سال ۱۳۶۰ سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی فرمانده کل سپاه پاسداران طی حکمی سردار سلیمانی را به فرماندهی تیپ ثارالله منصوب کرد. او بسیار زیرک بود و با استفاده از همین ویژگی در عملیات‌های مختلفی همچون والفجر ۸، کربلای ۱، کربلای ۵، تک شلمچه و چندین عملیات دیگر بسیار موفق عمل کرد که حاصل کارنامه‌ای درخشان در این دوران بود.

مبارزه با اشرار و قاچاقچیان سردار حاج قاسم سلیمانی پس از پایان جنگ ایران و عراق در سال ۱۳۶۷ به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی ایران هدایت می‌شدند. او تا قبل از انتصاب به فرماندهی سپاه قدس ، با باندهای قاچاق مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان می‌جنگید.

 

نیروی قدس سپاه و انتخاب به عنوان دومین فرمانده این نیروسردار حاج قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۹ با حکمی از سوی آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب پس از سردار احمد وحیدی به عنوان دومین فرمانده این نیرو انتخاب شد. او در این نیرو فعالیت‌های گسترده‌ای در زمینه تقویت و گسترش فعالیت‌های محور مقاومت داشت. در واقع این فعالیت‌های سردار سلیمانی در کنار شهید عماد مغنیه بود که سبب قدرتمندتر شدن این نیرو و ناکامی رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف خود در خصوص فلسطین و همچنین لبنان شد.


ارتقا به درجه سرلشکری سال ۱۳۸۹ بود که سردار سرتیپ پاسدار حاج قاسم سلیمانی به جهت خدمات فراوان خود از سوی آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا و رهبر انقلاب اسلامی با یک درجه ارتقاء به درجه سرلشکری رسید.

حضور در عراق، سوریه و مبارزه با داعشسردار شهید حاج قاسم سلیمانی شخصیتی بسیار برجسته در جبهه مقاومت و از یادگاران دوران دفاع مقدس
 بود. هنگامی که خبر شهادت او در رسانه‌های اعلام شد شاید بسیاری از مردم هنوز باورشان نمی‌شد که چنین اتفاقی رخ داده است، او چهره درخشان و برجسته محور مقاومت به ویژه در دوران مبارزه با شجره خبیثه ملعونه داعش بود. این شهید بزرگوار توانست جبهه مقاومت را در سراسر جهان تشکیل دهد و به همین دلیل هم آمریکا و صهیونیست‌ها و همه کفار مخالف سردار سلیمانی هستند.
فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله در دفاع مقدس، سازمان‌دهنده نیروهای حزب الله در جنگ ۳۳ روزه لبنان و فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و کابوس داعش و جبهه‌النصره و دار و دسته‌شان امروز هدف اقدام تروریستی دولت آمریکا قرار گرفته است. واکنش‌ها به شهادت سرلشکر سلیمانی که برای بسیاری همچنان همان «حاج قاسم» سال‌های جنگ بود در ۶۳ سالگی
 و پس از نزدیک به چهار دهه مبارزه بی وقفه نشان از محبوبیت کمیاب یک چهره ایران داشت.

داعش و نقش مخرب آن در غرب آسیاشهید سردارحاج قاسم سلیمانی هنگامی که داعش در سال ۲۰۱۱ میلادی پیشروی‌های خود را در مناطق عراق و سوریه آغاز کرد؛ این سردار سلیمانی بود که با حضور خود در این مناطق و با تشکیل جبهه مقاومت کمر یزیدیان زمان را شکست.
دولت اسلامی عراق در آن زمان عملیات‌های تروریستی زیادی را در عراق پایه‌ریزی کرد؛ بعد از دستگیری «ابوعمر البغدادی»، ابوبکر البغدادی در سال ۲۰۱۰ میلادی به عنوان سرکرده این گروه تروریستی تعیین شد؛ همزمان با آغاز بحران در سوریه، عناصر گروه تروریستی دولت اسلامی عراق فعالیت‌های خود در سوریه را آغاز کردند و شاخه این گروهک در عراق با نام «جبهه النصره لاهل الشام» تشکیل شد و در نهایت در سال ۲۰۱۳ ابوبکر البغدادی در پیامی صوتی ادغام «جبهه النصره» و «دولت اسلامی در عراق» را اعلام کرد تا گروهک تروریستی داعش دولت اسلامی در عراق و شام تشکیل شود.

داعشی‌های تروریست خیلی زود و در اوائل سال ۲۰۱۴ با انجام عملیات‌های تروریستی و کشتار بی‌رحمانه مردم وارد شهر فلوجه در استان الانبار عراق شدند و پس از آن نیز در شهرهای مختلف این کشور تحرکاتی را انجام دادند.
خرداد سال ۱۳۹۳ تروریست‌های داعش که از حمایت دشمنان استقلال عراق و منطقه غرب آسیا برخوردار بودند، به مرکز استان نینوی در عراق یعنی موصل حمله و فقط در چند ساعت این شهر را تصرف کردند.

سردار سلیمانی با تشکیل محور مقاومت با نیروهایی مانند جنبش النجباء و کتائب حزب الله و همچنین حشدالشعبی در عراق و گروه هایی نظیر بسیج مردمی سوریه و اتحاد آنها با مدافعان حرم از ایران و تیپ فاطمیون و زینبیون در مقابل داعش ایستادگی کرد و در نهایت با رشادت های فراوان در حالی که به گفته بسیاری از فرماندهان نظامی داعش تا پشت دروازه های کاخ ریاست جمهوری سوریه رسیده بودند و هیچکس فکر نمی کرد که دیگر امیدی به شکست داعش باشد؛ سردار سلیمانی به همراه مدافعان حرم ایستاد و مانع از گسترش و ظهور بیشتر داعش در منطقه غرب آسیا شد.

 


در نهایت در سی ام آبان ماه سال ۹۶ بود که سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در نامه ای به رهبر معظم انقلاب پایان رسمی حکومت گروه تروریستی داعش را اعلام کرد. این اتفاق مهم با پایین کشیدن پرچم داعش در شهر بوکمال سوریه نهایی و به همگان نیز اعلام شد. در واقع این وعده صادقی بود که در آخرین روزهای تابستان همان سال هم از سوی فرمانده نیروی قدس سپاه در مراسم اربعین یکی از فرماندهان جبهه مقاومت شهید «مرتضی حسین‌پور» در گلزار شهدای شلمان لنگرود هم از سوی او اعلام شد.
حاج قاسم سلیمانی خادم حرم ضامن آهو (ع)او در تیرماه سال ۹۳ با حکم حجت الاسلام رئیسی تولیت آستان قدس رضوی (ع) مفتخر به خادمی حضرت امام رضا (ع) شد.
دریافت نشان ذوالفقار از دست فرمانده معظم کل قوا
اهداء نشان توسط مقام معظم رهبری به شهید سردارحاج قاسم سلیمانی
حضور موثر سردار سلیمانی در صحنه مبارزه با داعش و شکست این گروهک ضاله باعث شد تا حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب نشان نظامی ذوالفقار یعنی بالاترین نشان نظامی ایران را به او اعطا کند.
طبق آئین‌نامه اهدای نشان‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، این نشان به فرماندهان عالی‌رتبه و رؤسای ستادهای عالی‌رتبه در نیروهای مسلح اهدا می‌شود که تدابیر آن‌ها در طرح‌ریزی و هدایت عملیات‌های رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سردار حاج قاسم سلیمانی نخستین کسی است که این نشان را دریافت کرده است. البته سردار سلیمانی تا پیش از دریافت این نشان سه نشان فتح را هم از دستان فرمانده معظم کل قوا دریافت کرده بودند.
شهادت و دیدار معبود
سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت سرانجام توسط موشک‌های لیزری پهپاد آمریکایی در بامداد روز ۱۳ دی سال۱۳۹۸ به همراه شهید ابومهدی المهندس نائب رئیس حشد الشعبی، سردار پورجعفری رئیس دفتر شهید سلیمانی، شهید وحید زمانی نیا و شهید هادی طارمی و شهید محمدرضا الجابری رئیس تشریفات حشد الشعبی در پی حمله پهپادی نیروهای آمریکایی به کاروان آن‌ها در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند.
پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سردار سلیمانی شهید سردارحاج قاسم سلیمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
ملّت عزیز ایران!
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سال‌ها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدان‌های مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سال‌ها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله ارواحنا فداه و به روح مطهّر خود او تبریک و به ملّت ایران تسلیت عرض می‌کنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه‌ی او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّه‌ی الهی کار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان  مقاومت خونخواه اویند. همه‌ی دوستان و نیز همه‌ی دشمنان بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است، ولی ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ‌تر خواهد کرد.

ملّت ایران یاد و نام شهید عالی‌مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام می‌کنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم.
سیّدعلی خامنه‌ای ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸

حاج قاسم یک فرد نبود بلکه یک راه بود؛ او فرمانده‌ای شجاع و با تدبیر بود که از دل تفکر خودباورانه انقلاب اسلامی و بینش بصیر و نورانی و استکبارستیزانه امام راحل خلق شده بود؛ بنابراین تا این تفکر و این بینش می‌جوشد، «حاج قاسم‌»ها هم می‌رویند؛ از همین رو، مقام معظم رهبری در پیام تسلیتی که به مناسبت شهادت حاج قاسم صادر کردند، فرمودند: خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت.
اگر حاج قاسم نبود
آری، میراث حاج قاسم خط جهاد و مقاومت است؛ خطی که روز مستکبران را به شام سیاه تبدیل کرده است. مستکبرانی که برای استیلا و سیطره بر منابع غنی زیرزمینی و شاهراه‌های انرژی، چشمان طمع خود را با دندان‌هایی تیزی به سمت منطقه ما دوخته‌اند و سودای خام تجزیه ایران مقتدر و یکپارچه را در سر می‌پرورانند.
مستکبران و در رأس همه آن‌ها آمریکا برای رسیدن به اغراض و امیال شوم خود، تروریست‌پروری و داعش‌سازی می‌کنند. انکار اینکه داعش را آمریکا بوجود آورده مانند انکار خورشید در چله تموز است؛ ترامپ رئیس فعلی رژیم آمریکا در سال ۹۵ در جریان مناظره‌های انتخاباتی‌اش با «هیلاری کلینتون» صریحا اعتراف کرد که هیولای داعش از زهدان آمریکایی‌ها متولد شده است.
اگر حاج قاسم نبود
 بازگشت تروریست‌ها
داعشی‌های آمریکایی و اروپایی‌ به خانه بر می‌گردند!«لانه زنبور»؛ نام پروژه سری و مشترک دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی برای ایجاد داعش بود. اسناد این موضوع توسط «ادوارد اسنودن» پیمانکار سابق «آژانس امنیت ملی آمریکا» فاش شده است. آنطور که در اسناد افشاء شده توسط اسنودن آمده است، دو هدف اصلی این پروژه عبارت بودند از ۱- تجزیه کشور‌های منطقه غرب آسیا. ۲- حفظ موجودیت رژیم صهیونیستی. ابزار کار پروژه «لانه زنبور» نیز شناسایی و جذب تروریست‌ها و سلفی‌ها از تمام نقاط دنیا و اعزام آن‌ها به سوریه بود. سازمان ملل جدّاً دنبال کندآری، داعشی که در اوایل دهه جاری، اخبار جنایات اش، جهان را لرزانده و ترسانده بود، بِرند آمریکا بر پیشانی داشت. همان داعشی که برای مردم کشور ما و مردم منطقه ما و مردم سراسر جهان مترادف با تجاوز، سر بریدن‌ها، جگرخواری‌های غیرقابل تصور، سربریدن در مقابل خانواده‌های‌شان، به اسارت گرفتن دختران و زن‌های بی‌گناه و تجاوز به آنان، سوزاندن زنده زنده افراد و ذبح دسته‌جمعی صد‌ها جوان بود، مستقیم و غیر مستقیم از سوی آمریکا حمایت لجستیکی، تسلیحاتی و مالی می‌شد.
اگر حاج قاسم نبود
همین داعش که امید آمریکا برای زایش یک خاورمیانه(غرب آسیا) جدید بود، با دستان با کفایت جبهه مقاومت و سردار رشید این جبهه یعنی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، نابود و مضمحل شد. در تاریخ ۳۰ آبان ۹۶ حاج قاسم به وعده‌ای که داده بود جامه عمل پوشاند و در نامه‌ای به محضر مقام معظم رهبری، پایان داعش را رسماً اعلام کرد.
سرلشکر سلیمانی در پیامی به رهبر انقلاب پایان سیطره شجره خبیثه ملعونه «داعش» را اعلام کرد.
اگر حاج قاسم نبود
اما حالا که چند سالی از نابودی  داعش به فرماندهی حاج قاسمِ عزیز می‌گذرد، شاید ذره‌های غبار فراموشی بر اذهان عده‌ای قلیل نشسته باشد. فراموشی وحشت پراکنی و ددمنشی داعش و جانبازی‌های سربازان و سرداران جبهه مقاومت. البته عارضه نسیان و فراموشی در این مقوله فقط اختصاص به عده بسیار قلیلی دارد و عموم و اکثریت قاطع مردم ما با هر طرز تفکری، خود را مدیون حاج قاسم و همرزمانش در جبهه مقاومت می‌دانند؛ نشان به آن نشان که در مراسم تشییع پیکر مطهرش بنا به گفته سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه، بالغ بر ۲۵ میلیون نفر در ۵ شهر اهواز، مشهد، تهران، قم و کرمان شرکت کردند و مردم اکثر شهر‌های کشور نیز برای این سردار رشید امت اسلام در خیابان‌ها به سوگواری و عزاداری پرداختند.
سخنگوی سپاه: ۲۵ میلیون نفر در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی در ۵ شهر ایران شرکت کردنداگر حاج قاسم نبود
اما ادامه این وجیزه را صرفا برای یادآوری آن‌هایی قلمفرسایی می‌کنیم که شاید غبار فراموشی اذهانشان را از جنایات داعشِ آمریکایی و ایثار‌های مدافعان حرم و سپهسالار این مدافعان مخلص خدایی یعنی حاج قاسم، زدوده باشد.
ابتدا نیاز به یک فلاش‌بک(برگشت به عقب) است؛ زمستان ۹۴ فرارسیده است و اخباری دال بر پیشروی داعش در شرق عراق و رسیدن هسته‌هایی از این گروه تکفیری – تروریستی به استان دیالی عراق که هم مرز با استان‌های ایلام و کرمانشاه ماست، مخابره شده است. در همان مقطع زمانی «امیر احمدرضا پوردستان» فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش با قاطعیت اعلام کرد که «هیچ تهدیدی از سوی داعش در استان دیاله متوجه ایران نیست و ما خط قرمز ۴۰ کیلومتری خود را ترسیم کرده ایم».
این سخنان امیر پوردستان و مشاهده رشادت‌های مدافعان حرم در پیکار با حرامیان داعشی مزدور آمریکا، به مردم ایران قوت قلب و احساس امنیت بخشیده بود و همه مردم ما با هر دیدگاه و سلیقه‌ای، تصاویر سردار سلیمانی و مدافعان حرم را بر لوح دل و جان خود ثبت کرده بودند.
بیشتر بخوانید:تحرکات داعش در ۴۰ کیلومتری مرز‌های ایران به چه شکل است؟ / استان مرزی عراق که می‌توانست گذرگاه داعش به ایران شود +نقشه و جزئیاتمردم ما شنیده یا دیده بودند که داعشی‌های آمریکایی، ۲ هزار جوان بیگناه را در نزدیکی یک رودخانه در یک روز سربریدند؛ آن‌ها جنایات و تجاوزات داعشی‌ها در سنجار را شنیده و دیده بودند. مردم ما می‌دانستند که داعشی‌های جنایت‌پیشه و آمریکایی، به تعبیر سردار سلیمانی صد‌ها هزار کیلومترمربع از اراضی عراق و سوریه را همراه با هزاران روستا، شهر و مراکز مهم استانی به تصرف درآورده بودند و هزاران کارگاه و کارخانه و زیرساخت‌های مهم این کشور‌ها از جمله راه‌ها، پل‌ها، پالایشگاه‌ها، چاه‌ها و خطوط نفت و گاز و نیروگاه‌های برق و موارد دیگری از این نوع را تخریب کرده بودند و شهر‌های مهمی همراه با آثار گرانبهای تاریخی و تمدن ملی آن‌ها را با بمب‌گذاری از بین برده و یا سوزانده بودند.
اگر حاج قاسم نبود
گلوله برفی گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه شکل گرفت و با اشغال ۷۰ درصد از خاک این کشور به عراق نیز رسیدند و تا نزدیکی بغداد پیش رفتند و تبدیل به بهمن و هیولا شدند. با این حال مردم ما بواسطه رشادت‌های سردار سلیمانی و مدافعان حرم و چتر امنیتی ایجاد شده توسط نیرو‌های مسلح، هم در امنیت به سر می‌بردند و هم احساس امنیت داشتند و یکپارچه حامی و مدافع سردار سلیمانی و نیرو‌های جان برکفش بودند.
حتی زمانی که چند تروریست خرده‌پای وابسته به داعش آمریکایی در روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶ (۱۲ رمضان ۱۴۳۸) اقدام به ترقه بازی در ساختمان مجلس و حرم مطهر امام راحل کردند و ۱۸ تن از هموطنانمان را به شهادت رساندند، مردم ما ذر‌ه‌ای از هیولای داعش نهراسیدند چرا که خود را مستظهر به ایثار و جانفشانی مدافعان حرم و وطن و سردار رشیدشان حاج قاسم می‌دانستند.
بیشتر بخوانید:۴ ساعت با ناگفته‌های «ترقه‌بازی در مجلس»/ تروریست‌ها به چه کسانی شلیک می‌کردند؟اگر حاج قاسم نبود
البته در آن مقطع زمانی (خرداد ۹۶) وقتی تشییع پیکر شهدای جنایت تروریستی داعش در ساختمان مجلس، برگزار شد؛ خیل عظیم تشییع‌کنندگان با زبان روزه شعار‌های قابل تاملی سر می‌دادند و پلاکارد‌هایی با مضامین قابل توجه حمل می‌کردند؛ در یکی از این پلاکارد‌ها که در دستان تعداد کثیری از تشییع کنندگان قرار داشت، این شعار حک شده بود: «اگر مدافعان حرم نبودند، چه می‌شد؟»
اگر حاج قاسم نبود…
اگر حاج قاسم نبود…
البته این شعار فقط یک شعار نبود؛ یک دنیا حرف داشت؛ طعنه و تعریضی بود به معدود افراد به اصطلاح روشنفکری که در آن مقطع زمانی زیر کولر خانه‌های امن‌شان نشسته بودند و مدام آروغ روشنفکری می‌زدند و در میتینگ‌های تبلیغاتی علیه «مدافعان حرم» هجمه پراکنی و درشت‌گویی می‌کردند و بعد از جنایت داعش در ساختمان مجلس در قلب تهران، به لاک خود خزیده بودند؛ انگار نه انگار که چندماه پیش از آن، در آستانه انتخابات اردیبهشت ۹۶، در یک محفل ستادی با لحنی تمسخرآمیز گفته بودند: «نزنید این حرف‌ها را؛ غیرت دینی آیا این است که به اسم حالا دفاع از حرم و فلان و این‌ها…»
یکی دیگر از این افرادِ به اصطلاح منورالفکر، طی مصاحبه‌ای که در پاییز ۹۵ با یک نشریه داشت، گفته بود: «ما در سوریه دخالت پرضایعه و کم‌فایده داشته‌ایم. حال آنکه می‌توانستیم با کمترین هزینه‌ها بیشترین سود را به دست آوریم…»!
بیشتر بخوانید:دیروز حمله به «مدافعان حرم»؛ امروز سکوت مرگبارالبته خود حاج قاسم با کلام نافذش جواب آن‌ها را داد؛ البته این جواب را در همان مقاطع سال‌های ۹۴ و ۹۵ و اوایل سال ۹۶ نداد؛ چرا که در آن مقاطع زمانی، حاج قاسم در میانه میدان نبرد با حرامیان متوحش داعشی بود تا از کیان ملت‌های منطقه و جان و نوامیس آن‌ها دفاع کند و نگذارد حتی گرد داعشی‌ها هم به مرز‌های ایران اسلامی برسد.
اگر حاج قاسم نبوداما حاج قاسم در ۲۳ دی ماه ۹۶ که چندماهی بود داعش را با دستان باکفایت خود و همرزمان سلحشورش مضمحل کرده بود، در مراسمی که برای یکی از مدافعان عروج کرده حرم به نام شهید «مهدی نوروزی» برگزار شده بود، جواب آن دسته معدود از به اصطلاح روشنفکران را که سعی در تخطئه جهاد مدافعان حرم داشتند، داد و گفت: «گاهی آدم‌های بزرگ ما حرف‌های خطاآلود استراتژیک می‌زنند و می‌گویند ما چرا در سوریه نبرد کردیم؟ خب، به این سبب که یک رژیم گمراه و گستاخی همچون رژیم صهیونیستی با دارا بودن بیش از ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای و با اتخاذ استراتژی جنگ پیش‌دستانه، هر توانایی را قبل از فعلیت یافتن نابود و بمباران می‌کند

 

درست چند روز پس از زلزله خفیفی برگزار شد که تهران را لرزانده بود و سبب شده بود یک شب تا صبح، پایتخت‌نشنیان از هراس زلزله، خواب را بر چشمانشان حرام کنند؛ لذا حاج قاسم تعریض ظریفی نثار تخطئه کنندگان مدافعان حرم کرد و گفت: یک زلزله ۵ ریشتری، یک شبِ تهران را به هم می‌ریزد؛ خب تصور کنید داعش وارد کشور ما می‌شد؟!

بهترین تعبیر در این زمینه را مقام معظم رهبری دارند؛ معظم‌له در دیداری که بهمن ۹۴ با جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم داشتند، ضمن برشمردن سه ویژگی و امتیاز مدافعان حرم، فرمودند: امتیـاز دوم ایـن شـهدای شـما ایـن اسـت کـه اینهـا رفتنـد بـا دشـمنی مبـارزه کردنـد کـه اگـر اینهـا مبـارزه نمی‌کردنـد ایـن دشـمن می‌آمـد داخـل کشـور… اگـرجلویش گرفتـه نمی‌شـد مـا باید اینجـا در کرمانشاه و همـدان و بقیه اسـتان‌ها بـا اینهـا می‌جنگیدیم و جلـوی اینهـا را می‌گرفتیم. در واقع ایـن شهدای عزیـز ما جـان خودشان را در راه دفاع از کشـور، ملت، دیـن، انقلاب اسلامی فـدا کردند.


تشییع پیکر میلیونی سردار سلیمانی در ایران و عراقمردم قدرشناس و همیشه در صحنه ایران اسلامی پس از شهادت سردار سلیمانی و انجام مراسم تشییع در عراق آماده پذیرایی از فرزند خود شدند. پیکرهای مطهر شهداء ابتدا در شهر اهواز و سپس در شهرهای مشهد، تهران، قم و کرمان را تشییع کردند. طبق برآوردهای انجام شده در این مراسم‌ها در حدود ۲۵ میلیون نفر حضور داشتند و پیکرهای مطهر شهدا را تشییع کردند.


وصیتنامه سردارسردار سلیمانی در گوشه‌ای از وصیت نامه خود خطاب به همسرش نوشته بود؛ همسرم، من جای قبرم را در گلزار شهدای کرمان مشخص کرده‌ام. قبر من ساده باشدمثل دوستان شهیدم. بر آن کلمه سرباز قاسم سلیمانی بنویسید و نه عبارت‌های عنوان دار

مشاهده بیشتر

سید حسن تقوی

مسئول واحد فرهنگی و ورزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا