موضوعات

تصــویب تشکیــل ســازمان ملّـــی تعلیم و تربیت کودک در شـــــــــــورای عـــــالــــــی انقـــتـــــلاب فــــرهنــــــــــــگی

– مبنای اساس نامه “سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ” ؛ “سند تحول بنیادین” خواهد بود. بر این اساس و با توجه به تعدد دستگاه‌های تربیت کودک و پاسخگو نبودن یک نهاد متولی در این حوزه، تشکیل سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به منظور ساماندهی در این حوزه در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

 

 –  دایره وظیفه سازمان تعلیم و تربیت کودک محدود به تعلیم و تربیت در مهدکودک نیست و بر آموزش خانواده برای تعلیم و تربیت کودک در بستر خانواده نیز تأکید داریم.

– خدمات در حوزه تعلیم و تربیت کودک باید در 2 سطح انجام شود، سطح اول، ارائه خدمت به مخاطب اصلی یعنی همان کودک است و سطح دوم ارائه خدمت به خدمات‌دهنده است که این سطح از خدمت به تربیت مربی، تعریف استاندارد لازم، تهیه محتوای آموزشی برای تعلیم و تربیت و… اختصاص دارد و از وظایف سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک است.

 چارچوب و مبنای تعلیم و تربیت در سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. سند تحول بنیادین صرفاً مربوط به حوزه آموزش و پرورش نیست چرا که سند تحول بنیادین، سند تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران است.

——————————————————————————————————–

 ماخذ :یازدهمین جلسه شورای تحول و نوسازی نظام آموزشی کشور در شورای انقلاب فرهنگی ( به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش )

انتخاب بخشی از مطلب ، عنوان بندی و ویرایش توسط دفتر مشاوره موسسه فرهنگی دانش

#آموزش_و_پرورش#مهدکودک#سازمان_ملی_تعلیم_و_تربیت_کودک#اساسنامه_سازمان_ملی_تعلیم_و_تربیت_کودک #ساماندهی_مهدهای_کودک#روان_شناسی#تعلیم_وتربیت_کودک#دوره_کودکی#دوره_پیش_دبستان#دوره_دبستان

#سند_تحول_بنیادین#مهارت_های_زندگی#اخبارواطلاعیه#دفترمشاوره_موسسه_فرهنگی_دانش

دیدگاه‌های این مطلب

دیدگاه‌ خود را بنویسید